Ευχαριστίες

Η ομάδα του Aegina Project, κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την δημιουργία του Website της, χάρη στη βοήθεια ανθρώπων που αγαπούν το νησί. Άνθρωποι που οραματίζονται να αποκτήσει η Αίγινα έναν ενημερωμένο και σύγχρονο ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τους, και την παραχώρηση φωτογραφιών του αρχείου τους κυρίους Γιώργο Μπήτρο και Νεκτάριο Κουκούλη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους:

Τον Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό για τις χρήσιμες πληροφορίες του και την παραχώρηση ιστορικών συγγραμμάτων από το αρχείο του.

Τον Φίλιππο Γαβρίλο για την καθοδήγηση του και φυσικά την ομάδα των PhotoVoyagers για την παραχώρηση φωτογραφικού υλικού.

Για τις χρήσιμες συμβουλές του, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κώστα Βρανάκη, τον κ. Σωτήρη Κρεούζη και τον κ. Νίκο Σπυριδάκη. Ενώ η βοήθεια της ομάδας του Aegina Dream Travel κρίνεται πολύτιμη.

Τον κ. Σταύρο Καλαμάκη για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε στην αρχή του εγχειρήματος μας, καθώς και την κ. Μαριάνθη Στάθη για την στήριξη της.

Την κα. Πέννυ Χαλικιοπούλου, τον Βαγγέλη Φ., την Μαρία Λάζαρη, την Φανή Βλάχου, την Ειρήνη Πρινέα, την Βερόνικα Λάππα, το Δρόσο Μαρμαρινό, την Ασπασία Λεούση, την Δήμητρα Χαρτοφύλακα, την Μαρία Λαβούτα, την Βασιλική Καπερώνη, την Έλενα Πασχάλη, την Εύα Βασσιλοπούλου, την Μαριαρένα Πάλλη την Γιώτα Κανάκη και τον Ηλία Καπετανάκη για την παραχώρηση των φωτογραφιών τους για χρήση στο Website μας.

Ευχαριστίες του Creator, Γιάννη Λαζάρου:

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για όλη την προσπάθεια και τη συνεισφορά τους στην υλοποίηση του οράματος μου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, που δεν μας ξεχνάτε σε κάθε φωτογραφία σας και είμαστε κομμάτι των δικών σας φωτογραφιών και εμπειριών.

Μαζί φτάσαμε μέχρι εδώ!

Γιατί η Αίγινα, βρίσκεται στους ανθρώπους της!