Καράβια της Αίγινας [Βίντεο]

Τα πλοία της Saronic Ferries προσεγγίζουν το λιμάνι της Αίγινας

Εδώ και μερικά χρόνια παρακολουθούμε αγαπημένα καράβια της γραμμής του Αργοσαρωνικού, να φτάνουν στο λιμάνι της Αίγινας μέσα από τα βίντεο που ετοιμάζει η ομάδα του Ίσαλου. Τα καράβια της Αίγινας εξυπηρετούν καθημερινά τη γραμμή Αίγινα-Πειραιάς και πολλοί έχουμε σκεφτεί πως είναι να βρίσκεσαι μέσα στη γέφυρα ενός επιβατηγού πλοίου.

Ο Ίσαλος έχει καταφέρει να μας φέρει μέσα στις γέφυρες των αγαπημένων μας πλοίων, και να μοιραστεί μαζί μας υπέροχες εικόνες. Επιβατηγά κλειστού τύπου, ιπτάμενα δελφίνια της γραμμής Πειραιάς-Αίγινα, είναι οι 2 αγαπημένες κατηγορίες πλοίων, όπου η κάμερα του Ίσαλου βρίσκεται συχνά. Αχαιός, Απόλλων Ελλάς, Ποσειδών Ελλάς και φυσικά Φοίβος, είναι τα καράβια της Saronic Ferries που βρίσκονται στα βίντεο του γνωστού ακτοπλοϊκού καναλιού που μέχρι και σήμερα μετράει σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ίσαλος Γραμμή, είναι η γραμμή κατά μήκος της οποίας η επιφάνεια της θάλασσας εφάπτεται με τα τοιχώματα του πλοίου, υπό κανονικές συνθήκες πλεύσης και ευστάθειας.

Saronic Ferries: Φοίβος, Ποσειδών Ελλάς, Αχαιός, Απόλλων Ελλάς
Anes Ferries: Άγιος Νεκτάριος Αίγινας
Alko Ferries: Sebeco II
Blue Star Ferries: FLYING DOLPHIN 17
Aegean Flying Dolphin: Flying Dolphin ATHINA

Αναχωρήσεις πλοίων, άφιξη στο λιμάνι της Αίγινας, γρήγορη προσέγγιση με λεπτούς χειρισμούς και βραδινά δρομολόγια είναι μερικές από τις κατηγορίες βίντεο στη συλλογή του καναλιού της “καραβολατρικής” ομάδας. Ο Αργοσαρωνικός δεν είναι η μοναδική ακτοπλοϊκή γραμμή που έχουν καταγράψει, αφού η κάμερα τους έχει απαθανατίσει πλοία και καράβια σε όλο το Αιγαίο και όχι μόνο! Κυκλάδες, Σποράδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, είναι μερικά συμπλέγματα νησιών που μπορεί να δει κάποιος στην Playlist του Ίσαλου.

Βίντεο με πλοία της Αίγινας:

Αχαιός - Ο καπετάνιος δένει με μαεστρία στην Αίγινα!

"Περνάω ώρες παρακολουθώντας τα καράβια της Saronic Ferries μέσα από τα βίντεο της ομάδας του Isalos. Εξαιρετική δουλειά!"
5/5

Ποσειδών Ελλάς - Άφιξη στο λιμάνι της Αίγινας.

Ευχαριστούμε όσους προσπαθούν καθημερινά να συνδέσουν τα ελληνικά νησιά με την κεντρική Ελλάδα με ασφάλεια. Τα πληρώματα και τα καράβια της Αίγινας είναι για πολλούς από εμάς καθημερινοί συνταξιδιώτες.