Ξεχωριστά σημεία

Ξεχωριστά σημεία στην Αίγινα

Καθημερινά μας στέλνετε πολλές φωτογραφίες από το νησί της Αίγινας. Το hashtag #aeginaproject μετρά ήδη 1.243 δημοσιεύσεις και μας έχετε προσθέσει με ετικέτα σε κοινοποιήσεις σας στο Instagram σε περίπου 500 φωτογραφίες. Διαλέξαμε πολλές από τις δικές σας φωτογραφίες να είναι σε διάφορα σημεία του site μας.

Υπάρχουν μερικά σημεία στην Αίγινα που είναι ξεχωριστά και τα φωτογραφίζετε λίγο περισσότερο;

Για τα Instagram Spots του νησιού τα έχουμε πει πολλές φορές. Συναντάμε όμως και φωτογραφίες που είναι ιδιαίτερες και από ξεχωριστά μέρη στην Αίγινα. Αν μας ρωτούσε κάποιος σε ποια μέρη να πάει στην Αίγινα για να βγάλει καλές φωτογραφίες, θα του λέγαμε αυτά που εσείς μας έχετε στείλει!

Ποια σημεία στην Αίγινα να βγάλω φωτογραφία;

Ο υπομονετικός γάιδαρος.

Μια ζωγραφιά στην οδό απέναντι από το ΕΠΑ.Λ και το 1ο Γυμνάσιο Αίγινας, έχει τραβήξει σίγουρα το βλέμμα σας. Ο δημιουργός έχει καταφέρει να φτιάξει μια τόσο όμορφη εικόνα με μεγάλη επιτυχία.

Gaidaros-Aegina

Το τραπεζάκι στην Π. Ηρειώτη στο κέντρο την Αίγινας.

Φυσικά δεν είναι μόνο το παραδοσιακό τραπεζάκι. Αυτό που μας ελκύει, είναι τόσο το χρώμα του τοίχου όσο και οι γάτες που είναι θαμώνες στο σημείο. Ένα υπέροχος, γραφικός, νησιώτικος συνδυασμός.

Trapezaki-Aegina

Οι πόρτες των σπιτιών του νησιού.

Για τις πόρτες τα γράφουμε και συχνά στο Instagram Feed μας. Άλλοτε ξύλινες, άλλοτε σιδερένιες. Μερικές φορές γεμάτες ζωή και μερικές φορές κρεμασμένες από τον χρόνο. Συνήθως παραδοσιακές σε λευκό φόντο και καμιά φορά με μια τεράστια βουκαμβίλια πεσμένη πάνω της. Οι πόρτες στην Αίγινα είναι ένα θέαμα που δίνει διαφορετικά συναισθήματα στον καθένα.

Portes-Aegina

Η Νεκταρία στο καΐκι της.

Για την Νεκταρία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η διάρκεια της και το χαμόγελο της λένε πολλά από μόνα τους. Είναι εκεί στο φρουτοκάικο της, έτοιμη να προσφέρει τα προϊόντα της σε ντόπιους και επισκέπτες. Κυρίως όμως έτοιμη να προσφέρει μια ζεστή καλημέρα σε όλους.

Kaikia-Aegina

Ο Αρχαίος Ελαιώνας.

Πηγαίνοντας για Αιγινήτισσα, φτάνεις στην άκρη του βουνού και κοιτάς από μακριά. Ποια είναι η μεγάλη που ψάχνουν όλοι; Ρωτάς τους υπόλοιπους που είναι μαζί. Ψάχνεις να βρεις την μεγαλύτερη ανάμεσα σε εκατοντάδες υπεραιωνόβιες ελιές. Δεν είναι δύσκολο, την διακρίνεις από μακριά.

Elaiwnas-Aegina
Yiorgos Markozanis

Η Αίγινα, δεν είναι μόνο ένα νησί του Αργοσαρωνικού. Η Αίγινα είναι λόγος για να πιάσεις κουβέντα με έναν άγνωστο. Με έναν καινούργιο συμφοιτητή, με έναν φαντάρο, με έναν νέο συνεργάτη, με όλους. Γιατί όλοι έχουν έρθει στην Αίγινα. Όλοι έχουν να πουν κάτι για την διαμονή τους στην Αίγινα. Όλοι έχουν να σου δείξουν μια φωτογραφία από όσα είπαμε παραπάνω.

Αν δεν έχουν, τότε πρέπει να ξαναέρθουν. Να δουν όσα περιγράφετε εσείς στις φωτογραφίες σας.