Το Noise έρχεται στην Αίγινα

Μπορεί μια θεατρική παράσταση να κάνει εκκωφαντικό θόρυβο; Όταν γίνεται για καλό σκοπό, ο ήχος είναι δυνατός και ποτέ μα ποτέ ενοχλητικός. Η Δέσποινα και ο Βαγγέλης, έρχονται στην Αίγινα για δύο παραστάσεις με το “Noise”. Ο σκοπός είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στον Παντελή και τον Ανδρέα.

Μια παράσταση που έγινε γνωστή στην Αίγινα με το όνομα “Μεταξύ συρμού και αποβάθρας” και βρέθηκε στις σκηνές της Αθήνας μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο νησί, επιστρέφει για καλό σκοπό! Ένα έργο που έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι κάτι μικρό και όμορφο, μπορεί να αποκτήσει πανελλαδική εμβέλεια και προβολή.

Με ανανεωμένο περιεχόμενο και με μικρές μετατροπές θα βρεθεί ξανά εκεί που όλα άρχισαν. Ένα έργο που βασίζεται στην συρραφή κειμένων, που γράφτηκαν κατά την διάρκεια των προβών και είναι αποτέλεσμα έρευνας και συζήτησης για τα θέματα της επικοινωνίας των ανθρώπων, του χθες και του σήμερα.

Ένα ταξίδι στον χρόνο, παρέα με τους ηθοποιούς, ώστε να ανακαλύψουμε την πραγματική ανάγκη της επικοινωνίας. Να βρούμε τους λόγους που είναι απαραίτητη η επαφή των ανθρώπων και να ερωτηθούμε αν οι σύγχρονοι τρόποι επικοινωνίας είναι ικανοί να μειώσουν την ‘απόσταση’. Αν καταφέρνουμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων ή απλά εκτελούμε μηχανικά την επικοινωνία.

Ο συνδυασμός της κίνησης, της μουσικής και του χορού είναι ιδανικός. Όχι όμως τόσο, όσο ο συνδυασμός της μίμησης, της μουσικότητας και της νοηματικής γλώσσας που για αυτόν γράφτηκαν εξαιρετικές κριτικές και μεγάλα σχόλια.

Οι δυο παραστάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο 2ο Γυμνάσιο Κυψέλης. Η Δέσποινα και ο Βαγγέλης σας περιμένουν.

Ο Ανδρέας και ο Παντελής σας χρειάζονται!

 

Πληροφορίες:

Ώρα προσέλευσης: 8.30 μ.μ.

Είσοδος: Με ελεύθερη συνεισφορά

Σύλληψη- σκηνοθεσία-ερμηνεία: Δέσποινα Γιαννούλη-Βαγγέλης Πιτσιλός
Κείμενα: Δέσποινα Γιαννούλη, Βαγγέλης Πιτσιλός, Βασιλική Ταντάουι
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος
Απόδοση στην ελληνική νοηματική γλώσσα: Σοφία Παπαθεοδώρου
Trailer: Θωμάς Γιαννάκης

 

Noise-Aegina