Πρόγραμμα Θερινών Σινεμά Αίγινας

Ταινίες και προβολές θερινών σινεμά Αίγινας

Πρόγραμμα Θερινών Σινεμά Αίγινας. Η αγαπημένη μας καλοκαιρινή συνήθεια. Μια ξεχωριστή εμπειρία στην Αίγινα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Δείτε το Πρόγραμμα Θερινών Σινεμά Αίγινας:

Cine Marina – Αγία Μαρίνα

Hotel Salvation / IMDb: 7,1

1 ώρα και 42 λεπτά | Comedy, Drama

2016
Παραγωγή: Ινδία
Σκηνοθεσία: Shubhashish Bhutiani
Σενάριο: Shubhashish Bhutiani, Shubhashish Bhutiani
Ηθοποιοί: Adil Hussain, Lalit Behl, Geetanjali Kulkarn

Ο Ντάγια είναι ένας ηλικιωμένος άντρας που νιώθει ότι φτάνει η στιγμή του θανάτου του. Ζητάει από τον γιο του τον Ρατζίβ να τον πάει σ’ ένα ξενοδοχείο στο Βαρανάσι, στις όχθες του ιερού ποταμού Γάγγη, προκειμένου να σώσει την ψυχή του πεθαίνοντας εκεί. Το ταξίδι που θα κάνουν θα τους φέρει πιο κοντά, θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και ο ένας θα μάθει πιο πολλά για τον άλλον…
Και ίσως αυτή να είναι η μεγαλύτερη σωτηρία της ψυχής. 


Η ταινία κινείται ανάμεσα στην ποιοτική απλότητα, στην ινδική θεοσοφία, στις διαφορές των γενεών, στον κοινωνικό προβληματισμό όπως αυτός διαμορφώνεται στην σύγχρονη Ινδία, μακριά από κάτι εξωτικό και τουριστικό. Ο σκηνοθέτης αντιμετωπίζει με αφοπλιστική ειλικρίνεια αυτό που συμβαίνει στη χώρα και στην θρησκεία του: από την πλευρά του πατέρα, η ψυχή εγκλωβισμένη στο σώμα περιμένει το θάνατο σα λύτρωση και από την πλευρά του γιου, ο θάνατος μέσα από τον σύγχρονο τρόπο ζωής σε μια πνευματικά ανεξάρτητη και δυτικότροπη Ινδία.


Στωική, περιεκτική, ενίοτε αστεία και συγκινητική ιστορία.

Ημερομηνίες Ώρες / Προβολής:

Τρίτη 11 Αυγούστου: 21:00*
Τετάρτη 12 Αυγούστου: 21:00*

*Στα ινδικά με ελληνικούς υπότιτλους

Hotel Salvation Cine Marina

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και των υπόλοιπων θερινών σινεμά!

Που βρίσκεται το Σινέ Μαρίνα;

Το Cine Marina βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Σε ένα όμορφο σημείο μέσα στο πράσινο της Αγίας Μαρίνας. Είναι ένα παραδοσιακό θερινό σινεμά που άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πύλες του μετά από μια μακρόχρονη απουσία.