Σινεμά Αίγινας 2020

Ταινίες και προβολές χειμερινών σινεμά Αίγινας​

Πρόγραμμα σινεμά Αίγινας. Οι ώρες προβολών των ταινιών του χειμερινού σινεμά της Αίγινας, ΣΙΝΕ Τιτίνα. Ενημερωθείτε για τις ταινίες που πρόκειται να προβάλει το σινεμά για το επόμενο διάστημα. Χειμερινός κινηματογράφος στην Αίγινα, πρόγραμμα, ταινίες, ώρες προβολών, τιμές εισιτηρίων και τοποθεσία.

ΣΙΝΕ Τιτίνα – Αίγινα

«Φέλιξ & Μέϊρα»/ IMDb 6,8

1  ώρα 45 λεπτά | Drama, Romance

Καναδάς & Ισραήλ, 2018

Σκηνοθεσία: Μαξίμ Ζιρού
Ηθοποιοί: Χαντάς Γιαρόν, Μαρτίν Ντιμπρέιλ, Λούζερ Τβέρσκι

Εκείνη είναι μια καταπιεσμένη σύζυγος και μητέρα, μέλος της Εβραϊκής χασιδικής κοινότητας του Μόντρεαλ. Εκείνος ένας Γαλλοκαναδός με ζορισμένα οικονομικά, ο οποίος επιστρέφει στη γειτονιά για να δει τον ετοιμοθάνατο πατέρα του. Και οι δύο αντιμετωπίζουν το προσωπικό τους αδιέξοδο. Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι ο ένας θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου.

Αν και η ιστορία προετοιμάζει για ένα απαγορευμένο ρομάντζο με έντονα πάθη και δράματα, το φιλμ του Μαξίμ Ζιρού αρνείται πεισματικά να παραδοθεί άνευ όρων στις συμβάσεις του είδους. Αντίθετα, παίρνει τον χρόνο του στην ανάπτυξη των χαρακτήρων του, παρακολουθεί τις σιωπές τους και τα πράγματα που κάνουν μόνοι τους στα σπίτια τους και προσπαθεί να κατανοήσει γιατί οι ήρωες του νιώθουν όπως νιώθουν, χωρίς να σπρώξει με το ζόρι τις καταστάσεις.

Ημερομηνίες Προβολής: Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 έως Κυριακή 8 Μαρτίου.

Ώρες Προβολής:

  • Παρασκευή: 20.30 βραδινή
  • Σάββατο: 18.30 απογευματινή & 20.30 βραδινή
  • Κυριακή:  18.30 
cinetitina
Μία ιδιοσυγκρασιακή, τρυφερή και βαθιά ανθρώπινη ιστορία απαγορευμένου έρωτα, ενηλικίωσης και προσωπικής επανάστασης. Επίσημη πρόταση του Καναδά για το Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Το ΣΙΝΕ Τιτίνα, το χειμερινό σινεμά της Αίγινας, βρίσκεται στην πόλη του νησιού. Είναι ακριβώς απέναντι από τον Πύργο του Μαρκέλλου και το μικρό πάρκο που βρίσκεται εκεί. Βρείτε το σινεμά Αιακού 25.

Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ το άτομο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με το σινεμά στο τηλέφωνο: 2297023321

Το ΣΙΝΕ Τιτίνα δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας με ασφάλεια στα γύρω στενά από το σινεμά και σε κοντινή απόσταση.