Σινεμά Αίγινας 2019

Ταινίες και προβολές χειμερινών σινεμά Αίγινας​

Πρόγραμμα σινεμά Αίγινας. Οι ώρες προβολών των ταινιών του χειμερινού σινεμά της Αίγινας, ΣΙΝΕ Τιτίνα. Ενημερωθείτε για τις ταινίες που πρόκειται να προβάλει το σινεμά για το επόμενο διάστημα. Χειμερινός κινηματογράφος στην Αίγινα, πρόγραμμα, ταινίες, ώρες προβολών, τιμές εισιτηρίων και τοποθεσία.

ΣΙΝΕ Τιτίνα – Αίγινα

«Χωρίς Οικογένεια – Rémi sans famille»/ IMDb 7,0

1 ώρα 45 λεπτά | Drama, Family

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπλοσιέ
Ηθοποιοί: Ντανιέλ Οτέιγ, Μαλόμ Πακέν

Ο Remi, ένα ορφανό αγόρι, μεγαλώνει με τη θετή του μητέρα, την ευγενική Mrs. Barberin, μέχρι που την αποχωρίζεται στα δέκα του χρόνια και βρίσκεται υπό την επιμέλεια του Vitalis, ενός μυστηριώδους περιπλανώμενου θιασάρχη. Κοντά του, ο Remi σκληραγωγείται στη δύσκολη ζωή του περιπλανώμενου θιάσου, όπου τραγουδάει για να κερδίσει το ψωμί του. Με παρέα τον πιστό του σκύλο Capi και τη μικρή μαϊμού Joli-Coeur, ο Remi θα περιηγηθεί στη Γαλλία και μέσα από γνωριμίες, φιλίες, αλλά και μοναξιά, θα καταλήξει να μάθει το μυστικό της καταγωγής του.​.

Ημερομηνίες Προβολής: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 έως Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Ώρες Προβολής:

Πέμπτη:  20:30 (υπότιτλους)

Παρασκευή:  20:30 (υπότιτλους)
Σάββατο: 16:30 (μεταγλωττισμένο) 18:30 & 20:30 (υπότιτλους)
Κυριακή: 16:30 (μεταγλωττισμένο) 18:30 (υπότιτλους)

cine titina

Δείτε το trailer της ταινίας:

Το ΣΙΝΕ Τιτίνα, το χειμερινό σινεμά της Αίγινας, βρίσκεται στην πόλη του νησιού. Είναι ακριβώς απέναντι από τον Πύργο του Μαρκέλλου και το μικρό πάρκο που βρίσκεται εκεί. Βρείτε το σινεμά Αιακού 25.

Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ το άτομο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με το σινεμά στο τηλέφωνο: 2297023321

Το ΣΙΝΕ Τιτίνα δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας με ασφάλεια στα γύρω στενά από το σινεμά και σε κοντινή απόσταση.