Σινεμά Αίγινας 2020

Ταινίες και προβολές χειμερινών σινεμά Αίγινας​

Πρόγραμμα σινεμά Αίγινας. Οι ώρες προβολών των ταινιών του χειμερινού σινεμά της Αίγινας, ΣΙΝΕ Τιτίνα. Ενημερωθείτε για τις ταινίες που πρόκειται να προβάλει το σινεμά για το επόμενο διάστημα. Χειμερινός κινηματογράφος στην Αίγινα, πρόγραμμα, ταινίες, ώρες προβολών, τιμές εισιτηρίων και τοποθεσία.

ΣΙΝΕ Τιτίνα – Αίγινα

«Τα Παράσιτα»/ IMDb 8,6

2 ώρες 12 λεπτά | Comedy, Drama, Thriller

Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας 2019, Καλύτερης Ταινίας & Σεναρίου, Χρυσός Φοίνικας Φεστιβάλ Κανών

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-Χο
Ηθοποιοί: Σονγκ Κανγκ-Χο, Τζο Γιέο-Τζονγκ, Παρκ Σο-Νταμ, Τσόι Γου-Σικ, Παρκ Σέο-Τζουν, Λι Σουν-Κιουν, Τζουνγκ Τζι-Σο, Τζανγκ Χίε-Τζιν

H ιστορία μιας άπορης τετραμελούς οικογένειας που μπαίνει με ψέματα σε ένα πλουσιόσπιτο, υπηρετώντας σε ισάριθμα οικιακά πόστα ένα ανδρόγυνο και τον ανήλικο γιο τους. Ο μπαμπάς οδηγεί, η μητέρα μαγειρεύει, ο γιος διδάσκει και η κόρη ψυχαναλύει. Κανονικές παραδουλεύτρες, που μάλιστα αναρωτιούνται αν η ευγενική συμπεριφορά των προϊσταμένων τους οφείλεται στον πλούτο που διαθέτουν ή αν τα πολλά χρήματα έρχονται σε αυτούς που φέρονται σωστά! Τα οικονομικώς άνετα αφεντικά τούς πιστεύουν με ευγνωμοσύνη. Οι προηγούμενοι «υπηρέτες» εκδιώκονται με δόλο και διαβολή, στημένη με τέτοιον τρόπο ώστε να μη γίνεται ορατή η αντικατάστασή τους από τους δαιμόνιους doppelgängers. 

Ημερομηνίες Προβολής: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Ώρες Προβολής:

  • Παρασκευή: 18.30 απογευματινή & 20.45 βραδινή
  • Σάββατο: 18.30 απογευματινή & 20.45 βραδινή
  • Κυριακή:  18.30 απογευματινή & 20.45 βραδιν
Ο Χο ενορχηστρώνει μια καταπληκτική κλιμάκωση καταστάσεων, κρατώντας τον απόλυτο σκηνοθετικό έλεγχο. Η ταινία του, ποτισμένη με το γνωστό μαύρο χιούμορ, ωρολογιακά μετρημένη και με αιχμή του δόρατος τον μόνιμο πρωταγωνιστή του Σονγκ Κανγκ Χο, είναι μια ταξική παραβολή σε μια χώρα διαφημισμένης ευημερίας.

Δείτε το trailer της ταινίας:

ΣΙΝΕ Τιτίνα – Αίγινα

«Πρόβατα εναντίων Λύκων»/ IMDb 7,1

1 ώρα 25 λεπτά | Animation, Adventure, Comedy

Παιδική Ταινία Α’ Προβολής – Μεταγλωττισμένη για παιδιά

Σκηνοθεσία: Βλάντιμιρ Νικολάεφ
Με τις φωνές των: [Μεταγλωττισμένο] Πάνος Αποστολόπουλος, Ντίνος Σούτης, Νίκος Παπαδόπουλος, Ιφιγένεια Σταϊκου, Γιάννης Υφαντής, Κώστας Κουνέλλας, Νεφέλη Κυριακίδη, Ηδύλη Κυριακίδη

Το ενωμένο χωριό των προβάτων και των λύκων ζει μια ήρεμη και ειρηνική ζωή όταν ξαφνικά καταφθάνουν δύο απρόσμενοι επισκέπτες – μια πολική αλεπού και μια μικρή προβατίνα.

Κανείς δεν περίμενε ότι ένας κίνδυνος θα τους ακολουθήσει εκεί. Ο Γκρέι, ο νέος αρχηγός της ενωμένης φυλής, πρέπει τώρα να πείσει τα πρόβατα και τους λύκους να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα επερχόμενα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις – γιατί η ισχύς βρίσκεται στην ενότητα!

Στη δεύτερη ταινία με τους ίδιους χαρακτήρες, λύκους και πρόβατα που έχουν κατορθώσει να συνυπάρξουν στο ίδιο χωριό, η ιδανική τους κοινωνία απειλείται, απ όσους θέλουν τους λύκους, λύκους και τα πρόβατα πρόβατα. Ετσι αν το μήνυμα του πρώτου φιλμ ήταν η ειρηνική συνύπαρξη και η ενότητα, εδώ είναι το να μην παραδίδεις τα όπλα και να πολεμάς για το σωστό και γι αυτό που πιστεύεις.

Ημερομηνίες Προβολής: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Ώρες Προβολής:

  • Παρασκευή: 16.30 απογευματινή
  • Σάββατο:16.30 απογευματινή
  • Κυριακή: 11.30 πρωινή & 16.30 απογευματινή
Οι λύκοι και τα πρόβατα ζουν αρμονικά στη συνέχεια της ρώσικης ταινίας κινουμένων σχεδίων, που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Το ΣΙΝΕ Τιτίνα, το χειμερινό σινεμά της Αίγινας, βρίσκεται στην πόλη του νησιού. Είναι ακριβώς απέναντι από τον Πύργο του Μαρκέλλου και το μικρό πάρκο που βρίσκεται εκεί. Βρείτε το σινεμά Αιακού 25.

Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ το άτομο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με το σινεμά στο τηλέφωνο: 2297023321

Το ΣΙΝΕ Τιτίνα δεν διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας με ασφάλεια στα γύρω στενά από το σινεμά και σε κοντινή απόσταση.