Αίγινα λιμάνι από ψηλά

Βίντεο με το λιμάνι της Αίγινας και περιοχές από ψηλά!

Αίγινα λιμάνι από ψηλά. Το λιμάνι και άλλες περιοχές της Αίγινας από ψηλά και τον φακό του Δημήτρη Μοίρα. Ο Δημήτρης κατέγραψε εντυπωσιακά πλάνα στην πόλη της Αίγινας από ψηλά με το φακό του αλλά και με την βοήθεια του drone του. Το λιμάνι της Αίγινας, είναι ένα μοναδικό σημείο για όλους όσους θέλουν να βγάλουν εντυπωσιακά πλάνα στο νησί. Κορυφαία πλάνα τα πλοία της Αίγινας.

Το κεντρικό λιμάνι του νησιού, είναι όλες τις εποχές του χρόνου, ιδανικό για τις αγαπημένες φωτογραφίες όλων των μόνιμων κατοίκων του νησιού, αλλά και των επισκεπτών του. Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα το λιμάνι, σε συνδυασμό με την ανατολή και την δύση του ηλίου, συνθέτει ένα ξεχωριστό τοπίο. Πόσο μάλλον αν τα πλάνα είναι από drone και η Αίγινα και το λιμάνι φαίνονται από ψηλά!

Η θέα από ψηλά, στο βίντεο που ακολουθεί, θα σας κάνει σίγουρα να φανταστείτε το νησί την εποχή που σας αρέσει περισσότερο. Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έφτασε μέχρι την εκπομπή του Νίκου Μάνεση το Σαββατοκύριακο. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε εκτός από το λιμάνι της Αίγινας και την πόλη του νησιού, την Πέρδικα, τον Άγιο Νεκτάριο, την Παλιαχώρα και τον Προφήτη Ηλία στο ύψωμα της Κυψέλης.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο: