Τα καλύτερα της Αίγινας στο Instagram για το 2018

Οι καλύτερες φωτογραφίες της Αίγινας για το 2018

Αίγινα Φωτογραφίες Instagram

Φωτογραφίες της Αίγινας στο Instagram για το 2018. Η αγάπη μας για τις φωτογραφίες της Αίγινας είναι γνωστή. Ειδικά όταν είναι δικές σας και είναι από διάφορα σημεία του νησιού. Άλλες με επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, άλλες με κινητό, όλες όμως με ένα ίδιο περιεχόμενο. Η Αίγινα. Κάθε γωνιά της. Φωτογραφίες από τις παραλίες της Αίγινας, την πόλη του νησιού, την Πέρδικα. Σε αγαπημένα σας σημεία, όπως είναι το κεντρικό λιμάνι, η παλιά προβλήτα και ο Φάρος του Μπούζα. Με κόκκινα χρώματα από ηλιοβασίλεμα, με σύννεφα και γεμάτες ήλιο.

Φωτογραφίες που τραβήξατε όσο ταξιδεύετε, όσο κάνατε τις βόλτες σας στα σοκάκια της πόλης της Αίγινας. Όσο προσπαθούσατε να προλάβετε ένα καράβι και φυσικά όσο απολαμβάνατε τις στιγμές σας στο νησί. Μόνοι σας ή με την παρέα σας και την οικογένεια σας. Με φίλτρα ή χωρίς. Το 2018 ήταν μια χρονιά που είδαμε εντυπωσιακές φωτογραφίες, γεμάτες ιστορίες και τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή.

Ποιες ήταν όμως οι καλύτερες φωτογραφίες σας για το 2018;

Έχουμε επιλέξει για εσάς 5+1 φωτογραφίες που βρέθηκαν στο Instagram Feed μας και πήραν τα περισσότερα like. Όλες οι φωτογραφίες είναι δικές σας και εμείς τις κοινοποιήσαμε στο δικό μας λογαριασμό. Τα εύσημα ανήκουν σε εσάς. Είστε οι καλύτεροι φωτογράφοι για το νησί.

“Πάμε σε μέρη γνωστά.Θα σε κοιτάω σαν να είναι η πρώτη φορά, να σε ψάξω. Να σε μάθω,γιατί τελικά δεν σε ξέρω.”

limani aiginas
themisk7

Ο μπλε σκαραβαίος στο λιμάνι της Αίγινας.

Τι καλύτερο από έναν vintage σκαραβαίο στο λιμάνι μας; Ειδικά όταν συνοδεύεται με έναν μοναδικό ήλιο και την κεντρική παραλιακή οδό του νησιού να φαίνεται πίσω. Μπλε ουρανός, τα καΐκια του νησιού, η εκκλησία της Παναγίτσας και φυσικά μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές βουνοκορφές του νησιού. Στο κεντρικό λιμάνι τον Νοέμβριο.

“Θέλω οι Κυριακές μου να είναι δικές σου.”

verolappas

Ηλιοβασίλεμα στην αγαπημένη μας στροφή.

Η αγαπημένη μας κλειστή στροφή, στο παραλιακό δρόμο για την Πέρδικα είναι ίσως το πιο φωτογραφημένο σημείο στην Αίγινα. Το νεοκλασικό κτήριο, σε συνδυασμό με τα μοναδικά και καθαρά ηλιοβασιλέματα, δημιουργούν ένα μοναδικό φωτογραφικό φυσικό studio. Εξάλλου είναι και για εμάς ένα από τα Spots που έχουμε ξεχωρίσει. Στην πόλη της Αίγινας τον Νοέμβριο.

“Αν μερικές ακτίνες ήλιου είναι για την φύση απλή υπόθεση, για εμάς είναι τέχνη.”

xanthi_kasimaki

Οι ακτίνες του ήλιου στην παραλία της Αίγινας.

Είναι εντυπωσιακό πως καταφέρει ο ήλιος να βρίσκει χώρο για να μας στείλει το φως του. Αυτό το φως έρχεται και συνδυάζεται ιδανικά με το τοπίο της Αίγινας. Καΐκια, τα δίχτυα των ψαράδων, μια επιβλητική κολώνα φωτισμού και στο βάθος το Αγκίστρι. Μια φωτογραφία που αρέσει σε πολλούς να βγάζουν. Στην παραλία του νησιού όσο απολαμβάνεις τον καφέ σου. Τον Ιανουάριο στην παραλιακή οδό της πόλης της Αίγινας.

“Δεν πρέπει να σε τρομάζει τίποτα.”

aigina hliovasilema
tjogr

Η Αίγινα από ψηλά.

Εντυπωσιακή σε κάθε σημείο της. Εναέρια λήψη πάνω από την πόλη. Λιμάνι, κυματοθραύστης, μόλοι και ιστιοπλοϊκά. Όλα αυτά, με φόντο έναν κατακόκκινο ήλιο στην δύση του, εκεί, πίσω από την Πελοπόννησο. Με τα θαλάσσια ρεύματα να μας κάνουν να αισθανόμαστε οτι κολυμπάμε και η θάλασσα να αλλάζει συνεχώς θερμοκρασία. Το “δελφίνι” περιμένει υπομονετικά το πρωινό δρομολόγιο και τα τελευταία σκάφη δένουν στις προβλήτες. Το Οκτώβριο, από ψηλά.

“Φόρα το παλτό σου.Θα σε πάω βόλτα σήμερα.Εδώ.”

bibimargeau

Στα σοκάκια της Αίγινας μέχρι το λιμάνι.

Κρύο απόγευμα στο νησί. Από εκείνες τις μέρες που μας θυμίζουν οτι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το φθινόπωρο φεύγει για τα καλά. Μέρες που ο ήλιος είναι εκεί, αλλά το κρύο είναι δυνατό, αλλά θέλεις τόσο πολύ να κάνεις μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού. Να περπατήσεις, να βρεις μερικούς γνωστούς, να φτάσεις μέχρι την Παναγίτσα και δεις τον ήλιο να δύει. Αν είσαι τυχερός, θα πέσει πίσω από τα καΐκια. Θα περάσει μέσα από τα κατάρτια και θα σε κάνει να βγάλεις το κινητό από την τσέπη σου και να τον σημαδέψεις. Στην πόλη, τον Νοέμβριο.

“Κουράγιο.”

prosvash aigina
carv_photography

Στο λιμάνι της Αίγινας με κύμα.

Ήταν η φωτογραφία που επιλέξαμε για να μας βάλει σε παύση για μερικές ημέρες. Μια παύση που θέλαμε γιατί μόλις είχε ξημερώσει η επόμενη μέρα από την φονική φωτιά στο Μάτι. Το κουράγιο ήταν η μοναδική λέξη που είχαμε στο μυαλό μας εκείνο το πρωινό. Συνδυάστηκε με μια φωτογραφία που είχε ένταση και έδειχνε την δύναμη της φύσης. Μια δυνατή φωτογραφία με συναίσθημα. Στο λιμάνι της Αίγινας, τον Ιούλιο.

Οι φωτογραφίες σας στην Αίγινα για το 2018 ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Επιλέγετε να μας στέλνετε, να μας προσθέτετε με ετικέτα και να χρησιμοποιείτε το hashtag μας #aeginaproject στις καλύτερες φωτογραφίες του Instagram για την Αίγινα. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη σας επιλογή και συνεχίζετε να μας δείχνετε την αγάπη σας!

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας για το 2019!