Θερινό Σινεμά ξανά στην Αγία Μαρίνα

Το Θερινό σινεμά Αγίας Μαρίνας είναι πάλι εδώ Θερινά σινεμά Αίγινας

Καλοκαίρι στην Αίγινα. Βόλτες, παγωτά, βουτιές, κρύες μπύρες και φυσικά θερινά σινεμά. Ιστορίες γεμάτες αναμνήσεις. Τα θερινά σινεμά της Αίγινας, είναι μια πανέμορφη και δυνατή ανάμνηση για τον καθένα μας. Εκεί που σταθήκαμε πρώτη φορά δίπλα στους παππούδες μας, περιμένοντας στην ουρά, εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί με έναν καλοκαιρινό παιδικό έρωτα. Εκεί που βρεθήκαμε μόνοι μας, ένα γλυκό βράδυ Σεπτεμβρίου για να ξεφύγουμε από κάτι που μας προβλημάτιζε. Άλλοτε με ταινίες που μας άρεσαν και άλλοτε με ταινίες που δεν είχαμε ιδέα για το τι πραγματικά θα παρακολουθήσουμε. Αλλά έτσι είναι τα θερινά σινεμά. Μερικές φορές εντυπωσιακά απρόβλεπτα. Όπως πρέπει να είναι το καλοκαίρι γενικά. Φέτος όμως γιατί θα πάμε περισσότερο σε καλοκαιρινές προβολές;

Γιατί φέτος, ανοίγει τις πόρτες του μετά από 18 χρόνια το Θερινό Σινεμά της Αγίας Μαρίνας.

cinema aegina

Το Cine Marina, ήταν για την περιοχή κομμάτι της καλοκαιρινής της ζωής. Σημείο ψυχαγωγίας και συνάντησης. Συνάντησης για φίλους, οικογένειες, ζευγάρια, νόμιμα και παράνομα. Μέρος ψυχαγωγίας τα ήρεμα βράδια του Ιουνίου, αλλά και η αρχή μιας μεγάλης Αυγουστιάτικης βραδιάς. Εκεί ξεκινούσαν πολλές φορές οι παρέες της Αγίας Μαρίνας, τα βράδια τους ή επέλεγαν να περάσουν ένα ήρεμο βράδυ, βλέποντας μια ταινία που έσπαγε τα ταμεία της εποχής. Μπορεί να ήταν το Before Sunrise ή το Now and Then. Ή μπορεί να ήταν κάποια ελληνική ταινία, όπως τα Φθηνά Τσιγάρα του Χαραλαμπίδη. Το θερινό σινεμά της Αγίας Μαρίνας δεν ήρθε μόνο για να γεμίσει τα καλοκαιρινά βράδια μας, αλλά να θυμίσει και σε πολλούς τα τότε γεμάτα βράδια τους στο νησί.

cinema agia marina

Ίσως το Cine Marina, να μπορέσει να μας εγγυηθεί ότι πρέπει να έχει ένα καλοκαιρινό θερινό σινεμά. Δροσιά, παγωμένες μπύρες και αναψυκτικά, ποπ κορν με βούτυρο, βότσαλο και μια αναπαυτική καρέκλα. Ταινίες για αισθηματίες και ρομαντικούς, βιαστικούς και αργοπορημένους, γελαστούς και λυπημένους, κυνηγημένους και ερωτοχτυπημένους. Το θερινό σινεμά κάτω από τον καλοκαιρινό του ουρανό τους δέχεται όλους. Εξάλλου τους παρουσιάζει και τα πάντα. Ταινίες με δράμα, χιούμορ και γέλιο, με έρωτα και το καλύτερο από όλα, δράμα και γέλιο μαζί. Συνδυασμούς νέους, καλοκαιρινούς και γεμάτους αισιοδοξία.

therino sinema aigina

Το νέο θερινό σινεμά της Αγίας Μαρίνας, είναι γεμάτο παράσημα. Από εκείνα που πρέπει να έχουν τα θερινά σινεμά στο νησί. Όλα εκείνα τα παράσημα, θέλει να μας δείξει στο νέο ανανεωμένο Cine Marina ο νέος ιδιοκτήτης του σινεμά Ντίνος Σχοινοχωρίτης. Στην ήσυχη πλευρά της Αγίας Μαρίνας, μέσα στα πεύκα και κοντά σε ιστορικά καταστήματα. Με καθημερινές προβολές και αγαπημένες ταινίες της Feelgood Entertainment.